't Alternatief
Het buro voor ondersteuning op het gebied van Personeel & Organisatieadvies, Mediation en Coaching

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding betekent dat je je afvraagt wie je bent, wat je wilt, waarom je dat wilt en wat andere  mogelijkheden zijn. En ook hoe je dat kunt bereiken. Bij loopbaanbegeleiding kun je 't Alternatief raadplegen, die je helpt antwoorden  te vinden op brandende (loopbaan-) vragen.. 

Voordat je contact zoekt met een professionele begeleider is het goed om met je partner of vrienden te praten over wat er precies niet goed gaat in je werk of wat je anders zou willen in je loopbaan.


De meest intensieve vorm van loopbaanbegeleiding is een persoonlijk traject met een deskundige adviseur. 't Alternatief heeft ervaring met het begeleiden van mensen met moeilijke vragen op het gebied van werk en loopbaan.In een persoonlijk  loopbaanbegeleidingstraject krijg je vragen en opdrachten en kom je wekelijks of tweewekelijks bij jouw adviseur langs voor een coachingsgesprek.

Persoonlijke loopbaanbegeleiding is vrij intensief en kan raken aan heel persoonlijke zaken.

Deze vorm van advisering kent een hoog rendement. Immers, van een goed loopbaanadviestraject heb je de rest van je leven plezier!