't Alternatief
Het buro voor ondersteuning op het gebied van Personeel & Organisatieadvies, Mediation en Coaching

Welkom op de website van 't Alternatief, 

Het buro voor ondersteuning op het gebied van Personeel & Organisatieadvies, Mediation en Coaching

MEDIATION, Arbeidsmediation, echtscheidingsmediation en zakelijke geschillen

Conflicten lost u het meestal met elkaar wel op maar dit lukt niet altijd. Mediation kan worden ingezet als middel bij een (dreigend) conflict. Met mediation kunt u samen met de andere partij uw conflict oplossen onder begeleiding van een neutrale deskundige. U kiest hiermee voor een duurzame oplossing die beide partijen tot volle tevredenheid stemt en u bespaart zo veel geld en kostbare tijd. Benieuwd of mediation iets voor u is? 

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over mediation. Natuurlijk kunt u Contact opnemen een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Personeel & Organisatieadvies voor het MKB

Als specialist kan 't Alternatief u ondersteuning bieden op het gebied van Personeels & organisatieadvies. Dit kan heel gemakkelijk op een abonnementsvorm maar ook kunt u 't Alternatief inschakelen als u een interim HR Professional nodig heeft of een een project heeft op het gebied van P&O of HRM.

Maar ook als u zo nu en dan een sparringspartner nodig hebt op het gebied van P&O of HR bent u bij 't Alternatief aan het juiste adres.

Benieuwd of ik voor u iets kan betekenen? Neem dan  Contact met op voor een gratis kennismakingsgesprek.